Dobrodošli u Epikur

U jednom od najelitnijih beogradskih naselja, u okruženju prelepih privatnih vila, na samom brežuljku naselja Medaković u opštini Voždovac, smešten je i naš Epikur.

Njegov idealan položaj, iako na samo 250m od početne gradske autobske linije br. 26, omogućava potpuni mir i odsustvo buke.

U neposrednoj blizini našeg doma prolaze tri gradske autobuske linije, i to: 18, 26, 50, a što omogućava izvanrednu komunikaciju sa svim delovima našeg grada.

Od centra grada ( trg Dimitrija Tucovića – Slavija ) deli nas tek nešto vise od 3 km, što govori o izuzetnoj pozicji i pristupačnosti doma, kako za korisnike, tako i za njihove posetioce sa cele teritorije grada Beograda, bez obzira da li su motorizovani ili ne. Lokacija kao i sam dom opremljeni su kompletnom modernom i savremenom gradskom infrastrukturom, dvostrukim sistemom grejanja, kablovskom i satelitskom televizijom, vecim brojem direktnih digitalnih telefonskih linija, i dr...

Adresa na kojoj nas možete posetiti na kojoj se nalazi naš dom je Vojvode Vlahovića br. 22, Braće Jerković, naselje Medaković..